Over P. van Eijzeren...

Van Eijzeren heeft jarenlange ervaring op mechanisatiegebied. Daarom bent u bij ons op het juiste adres voor verkoop, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren, landbouwmachines, bouwmachines, reinigingsmachines en tuin en park machines. Loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en zijn uit op langdurige relaties met klanten en leveranciers. Zo hebben wij al tientallen jaren diverse dealerschappen, waarmee we onze klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Daarnaast bouwen we samen met onze constructieafdeling klantspecifieke spitmachines en passen koppelbare machines daarop aan, zoals rotorkopeggen en zaaimachines.

Ook voor verkoop van onderdelen, accessoires, en aanverwante artikelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een omvangrijk magazijn, waardoor we veel uit voorraad kunnen leveren. Indien nodig kunnen wij meestal binnen 24-uur alle gewenste onderdelen leveren die niet voorradig zijn.

We zijn goed uitgerust met een moderne werkplaats, waarin alle faciliteiten aanwezig zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

   

 

 

Lees meer over P. van Eijzeren