Overige

Nilfisk is eigendom van Nilfisk-Advance A/S, één van de voornaamste fabrikanten van professionele schoonmaakapparatuur ter wereld, al meer dan 100 jaar. 

Naast het hoofdkantoor in Denemarken zijn er verkoopondernemingen in alle grote Europese landen, Noord-Amerika en Azië. De productiefaciliteiten bevinden zich in Hongerije, China, Italië, VS, Singapore, Denemarken en Duitsland.
Ze leveren kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers, stofzuigers en vloerreinigingsapparatuur aan landbouwbedrijven, autoproducenten, industriële ondernemingen en schoonmaakbedrijven.
Met het merk Nilfisk focussen we op innovatie en groei. We streven naar het opbouwen en behouden van duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

Met ons hoge niveau van onderhoudsvriendelijkheid worden de onderhoudskosten verlaagd en daardoor dus ook de totale kosten voor de reininging. Of u nu een product van de commerciële lijn of de meer industriële serie nodig hebt, door te kiezen voor een Nilfisk-ALTO product zult u zeker zijn van ultieme schoonmaakkracht, die ergonomisch is en kosten verlagend.
 
Productgroepen
Stofzuigers
Ons assortiment zuigsystemen biedt een oplossing voor alle toepassingen thuis, in het hotel, op kantoor, in de industrie, de bouw, het boerenbedrijf enzovoorts.

Vloerreiniging & onderhoud
Schrob-/zuigmachines, veeg-/zuigmachines, éénschijfsmachines en tapijtreinigers voor alle dagelijkse vloerreinigingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Tevens een assortiment stoomreinigers.

Hogedrukreinigers
Voor alle reinigings-werkzaamheden in de automotive, bouw, agrarische of industriële sector. Wij bieden u hogedrukreinigers met een werkdruk van 100 tot 230 bar; en u kunt kiezen uit elektrisch, benzinemotor of dieselmotor aangedreven modellen.

Reinigingsmiddelen
Het gebruik van reinigingsmiddelen samen met hogedrukreinigers, sproei-/extractiemachine of schrob-/zuigmachines hebben hetzelfde effect, het breekt het vuil snel en effectief af. Nilfisk-ALTO biedt een compleet assortiment reinigingsproducten, geschikt voor de meeste oppervlakken en soorten vuil.