Over Ons

 

Wie zijn wij?

Met bijna een eeuw aan ervaring is de firma P. Van Eijzeren BV een begrip in Zeeland. We kennen de regio, de manier van werken, de vraag en de markt. We kennen onze klanten en wat ze nodig hebben, want daar doen we het voor. We doen iedere dag onze uiterste best om onze service en onze kwaliteit op een hoog niveau te houden. Met korte communicatielijnen en automatisering waar dat kan, kunnen we snel en doeltreffend inspelen op de wensen van onze klanten.

P. Van Eijzeren is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met zo'n 50 medewerkers. We beschikken over een geheel vernieuwd en goed uitgerust bedrijfspand met een totale oppervlakte van 5.400 m2. Daarnaast hebben we 10 verschillende voertuigen, waaronder een mobiele werkplaats, een semi-dieplader en diverse aanhangwagens en werkbussen.

Historie

Het bedrijf is in 1919 begonnen als kleinschalige dorpssmidse in Aagtekerke. Het bedrijf begon eigenlijk pas te groeien, nadat het in 1953 naar Borssele verhuisde; eerst naar de Ooststraat en later naar de Oostsingel. Eerst verrichte het bedrijf voornamelijk smeedwerk en reparaties aan landbouwwerktuigen en daar werd later installatietechniek aan toegevoegd.

In 1987 verhuisde het bedrijf naar een ruime kavel op industriezone 'Quistenburg', net buiten Borssele. Het bedrijf bestond toen uit meer dan tien medewerkers en de opdrachten werden steeds omvangrijker. Daarom werd er in 1999 besloten een constructiehal van 540 m2 en 10 meter hoog te bouwen, waarna na afronding de hoeveelheid constructiewerk en de omvang daarvan snel toenam.

Het bedrijf groeide verder en er werden meer disciplines aan het dienstenpakket toegevoegd; een deel van het bedrijf ging zich toeleggen op verspaning en door de aanschaf van steeds grotere en zwaardere machines was er op het vlak van constructiebouw en mechanisatie ook steeds meer mogelijk.

In 2009 werd het bedrijfspand uitgebreid met een ruime, moderne werkplaats van 2.700 m2 en 8 meter hoog, voorzien van vier bovenloopkranen, een testruimte voor tractoren, diverse opslagruimtes, een kantoor, een tekenkamer voor de engineers en een instructieruimte voorzien van een vergaderopstelling en een beamer. Door jaarlijkse investeringen blijven we een bedrijf dat meegaat met de tijd en klaar is voor de toekomst!

Over Ons